Privatperson

Vi fixar dina hushållsnära tjänster i Kungsbacka

kungs-tjanster

Lämna din förfrågan här

Tjänster som underlättar din vardag

Vardagen är fylld av måsten. Jobb, barn, ett hem som ska skötas, mat som ska inhandlas och lagas, rum som ska städas. Och mitt i allt detta ska vi också göra tid för oss själva – och varandra. För sånt som ger oss ny energi och får oss att må bra.

Vår affärsidé bygger på att underlätta din vardag. Att vi gör sånt som du lägger mycket tid på, men som du gärna slipper. Det gör vi genom att erbjuda attraktiva hushållsnära tjänster som löser utmaningar inom olika områden. Så anlita oss, spara din krafter och få tid över till roligare saker.

Prisvärda RUT och ROT-tjänster

För privatpersoner kan det vara allt ifrån städning, handling, lämna på dagis och trädgårdsarbete till kvalificerade hantverkstjänst såsom att anlita duktiga snickare i Kungsbacka eller målare. Små som stora projekt – vi antar alla med samma målsättning. Att överträffa dina förväntningar.

Som privatperson betalar du 70% av arbetskostnaden för ROT-tjänster. För RUT-tjänster betalar du 50 % av arbetskostnaden. Välkommen att höra av dig, så återkommer vi med en offert.

Varför anlita oss?

  • Vi har lång erfarenhet av RUT-tjänster.
  • Våra seniorer har landets längsta yrkeserfarenhet – bokstavligen!
  • Vi är prisvärda. Hög kompetens till små priser.
  • Vi är medlemmar i Svensk Franschiseförening. Vilket bla innebär att vi har högt ställda krav på tjänsterna vi levererar.

Beställning och priser

Är du våra intresserad av våra hushållsnära tjänster? Har du frågor om ditt projekt? Klicka här och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Är du företagare, så kan du läsa mer om våra tjänster genom att klicka här!
Vill du ha bemanning inom offentlig sektor, klicka här för att läsa mer!
För att få reda på mer om priser och betalning, klicka här!

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes