Trädgårdshjälp

Anlita våra gröna fingrar – och få en vackrare trädgård!

tradgardstjanster

bulletVår, sommar och höst – det finns alltid något som behöver fixas i trädgården. Speciellt om du har en stor tomt eller har begränsade möjligheter att utföra trädgårdsarbetet själv.

bulletAnlita oss så tar vi hand om din trädgård. Gräsklippning, rensa ogräs, trimma buskar, kratta löv – vi ser till så att din trädgård blir vacker och välorganiserad igen. Oavsett om du vill att vi vår. Eller höststädar din tomt vid ett enstaka tillfälle. Eller vill ha mer regelbunden och återkommande trädgårdsskötsel.

bulletBörja med att lämna en förfrågan och berätta mer om vad för slags trädgårdshjälp i Kungsbacka du är i behov av. Därefter hör vi av oss. Självklart är det kostnadsfritt att få offert.

Lämna förfrågan

Exempel på våra trädgårdstjänster i Kungsbacka

 • Plantera växter
  Vi planterar växer efter dina önskemål. Givetvis kan du även fråga oss om råd. Vi kan även rekommendera leverantörer som håller hög kvalité på växter och organiskt material, till bra priser.
 • Rensa ogräs
  I nästan alla trädgårdsytor finns det ogräs av olika slag. Ogräs som konkurrerar med övriga växter om tillgång till ljus, fukt och utrymme. Vi rensar ogräs ur alla planteringar. Från rabatten, gräsmattan, mellan stenplattorna och under buskarna. Vi kan även hjälpa dig med råd och tips på hur du förebygger och minimerar förekomsten av framtida ogräs.
 • Gräsklippning
  Vi kan utföra gräsklippning vid ett enskilt tillfälle eller som en mer löpande trädgårdsservice.
 • Rengöring av plattor och altan
  Här krävs lite olika redskap och material. Vanligtvis rengör vi plattgången eller altanen med högtryckstvätt. Känsligare ytor tvättar vi för hand med vatten och medel.
 • Kratta löv
  Vi krattar upp löv, gammal frukt eller annat på gräsmattan som ligger och skräpar.
 • Trimma häck och buskar
  Redan efter plantering är det viktigt att plantorna i en häck får den önskade formen. Att trimma en häck handlar om mycket mer än bara det utseendemässiga. Det handlar också om att ge dina buskar rätt form och förutsättningar att växa sig stora och ståtliga. Vi trimmar och klipper häckar och buskar utan problem.
 • Göra fint i rabatter
  Att hålla rabatt fin och fri från ogräs är ett tidskrävande arbete. Vi rensar ogräset med rötterna och ser till så att dina rabatter blir vackra och välstrukturerade igen.
 • Beskära träd och buskar
  Vi ser till så att dina fruktträd och övriga träd och buskar beskärs på ett optimalt sätt. Vilket skapar goda förhållanden för tillväxt. Skriv gärna i din förfrågan hur högt trädet är och om stege behövs.

Vad ska jag tänka på innan jag bokar trädgårdshjälp?

En bra sak att ha koll på är vilka trädgårdsredskap du har tillgängliga för uppdraget som ska utföras. Vill du till exempel ha hjälp med gräsklippning så underlättar det om du har en välfungerande gräsklippare tillgänglig. Självklart kan vi även vi ordna de trädgårdsredskap som behövs. Hör av dig så pratar vi igenom det.

Kan jag använda RUT-avdraget?

Ja, de flesta av våra tjänster ingår i de arbeten som Skatteverket godkänner för RUT-avdrag. Då betalar du enbart 50% av arbetskostnaden (gäller upp till maximalt 25 000 kr per person och år). Vill du veta mer om Skatteverkets regler för RUT-avdrag på trädgårdsarbete, klicka här. Du kan även läsa mer om våra priser och betalningsrutiner här

mitt_i_rabatten

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes