Visningsstädning

Visa upp ditt hem från sin bästa sida…och maximera värdet!

bulletMed en proffsig visningsstädning ökar du sannolikheten att få bättre betalt när ditt hem ska säljas. En välstädad och fräsch bostad skapar förstås en betydligt större attraktionskraft än en smutsig och rörig.

bulletVälkommen att anlita oss för en prisvärda och proffsig visningsstädning i Kungsbacka. Vi erbjuder städning med hög kvalitet till små priser.

bulletDu kan använda RUT-avdraget och få reducerat pris på städning upp till 50% av arbetskostnaden. Vi gör avdraget direkt på din faktura.

bulletBörja med att lämna en förfrågan. Ange hur stor bostaden är som ska visningsstädas – kvm och antal rum. Ange även önskat datum för städningen.

bulletDärefter hör vi av oss. Och tar reda på mer om vad du har för behov och önskningar angående uppdraget. Det kostar ingenting att få en offert.

Lämna förfrågan

valstadat_hem

Ta fram hemmets fulla potential

En visningsstädning är ungefär lika omfattande som en storstädning. Hela hemmet städas grundligt i alla vrår och vinklar. Badrummet ska blänka, köket skimra. Golven ska vara fläckfria och fria från damm. Var sak ska ligga på sin plats.

Kort och gott handlar visningsstädningen om att maximera hemmets fulla potential och visa upp varje rum från sin bästa sida. Rekommenderat är att du även bokar in fönsterputsning i uppdraget, för bästa resultat. Välkommen att lämna din förfrågan eller hör av dig om du har några frågor.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes