Storstädning

En storstädning gör ditt hem skinande rent

bulletBåde du och din bostad mår gott av en storstädning några gånger om året.

bulletVälkommen att anlita oss för ett skinande rent resultat. Vi erbjuder trygga städtjänster, såsom storstädning i Kungsbacka, till små priser och hög kvalitet.

bulletBörja med att lämna en intresseanmälan. Ange hur stor bostaden är som ska storstädas och antalet rum. Du kan även ange önskat datum för städningen.

bulletDärefter hör vi av oss. Pratar om hur du vill att vi ska utföra uppdraget. Och kommer överens om pris och när vi ska städa. Självklart är det kostnadsfritt att få offert.

Lämna förfrågan

Kom hem…till ett rent och fräscht hem

storstadningIbland kan det vara bra att ge hemmet lite extra uppmärksamhet. Även om du städar och håller rent i vardagen, finns det säkerligen delar av ditt hem som förbises. Eller som kanske inte alltid städas så noggrant.

Vid en storstädning rengörs även de detaljer och rum som inte städas regelbundet. Badrum och kök avkalkas och den grundliga rengöringen av dina möbler och ytskikt ger dem ökad livslängd och hållbarhet. En storstädning förbättrar även den allmänna boendemiljön. Reducerar damm och kvalster.

Med en storstädning ger du ditt hem den där extra lyxiga känslan av fräscha ytor och skinande rena badrum. Fritt från fläckar och damm.

Några vanliga frågor

Hur lång tid tar det?
En storstädning pågår vanligtvis under en dag (beror förstås på hur stort ditt hem är). Vilket betyder att du kan komma hem till ett fräscht hem efter jobbet.

Kan jag använda RUT-avdraget?
Javisst. Storstädning ingår i den skattereduktion som Skatteverket godkänner.

Vad ska jag tänka på innan ni påbörjar städningen?
För att uppnå bästa resultat bör du plocka undan lösa föremål i god tid. Såsom kläder, leksaker, tidningar och andra lösa föremål. Det kommer förenkla vårt uppdrag och skapa bättre förutsättning för ett fantastiskt resultatet. Meddela oss innan om det är något annat vi ska tänka på när vi städar. Exempelvis om du har känsliga föremål vi inte ska röra, om det finns fönster eller dörrar som inte går att öppna – osv. Ju bättre vi är förberedda när vi sätter igång, desto bättre kommer resultatet att bli.

Behöver jag vara hemma när ni städar?
Nej. Enklast är om du släpper in oss på morgonen, och kommer och inspekterar arbetet när vi är klara.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes