Kontorsstäd

Vi skapar trivsamma kontor och bättre arbetsmiljö

bulletEn ordentligt utförd kontorsstädning kan bidra till mycket positivt.

bulletFörutom det uppenbara, att det är härligt att jobba i en fräsch och välstädad miljö, kan kontorsstädningen även skapa andra mervärden. Såsom en förbättrad arbetsmiljö med mindre risk för allergi. Eller att era kunder får en mer positiv känsla av att besöka ert kontor.

bulletVi erbjuder återkommande kontorsstädning med hög kvalitet till bra priser.

bulletBörja med att lämna en förfrågan. Ange hur stort kontoret är och vilka rum/ytor som ska städas. Ange även skriva vilket datum ni önskar att städuppdraget påbörjas, samt hur ofta ni vill att vi ska städa.

bulletEfter att ni lämnat er förfrågan hör vi av oss. Därefter bokar vi in ett besök på er arbetsplats för att få koll på era lokaler – och för att kunna sätta ihop en offert.

Lämna förfrågan

Vi börjar med ett besök!

kontorsstadningInnan vi påbörjar kontorsstädningen besöker vi gärna ert kontor för att gå igenom önskemål och titta närmare på era lokaler. Då kan vi också diskutera hur många tillfällen ni vill ha städat och vad ni har för förväntningar på våra tjänster.

När vi kommit överens gör vi upp en plan och ett städschema som passar era behov. Förutom själva städningen kan vi också ordna tjänster som brukar tillkomma. Såsom att vattna blommar, fylla på med hygienprodukter och annat ni kan tänkas behöva.

Vad ingår?

Basen i en vanlig kontorsstädning är rengöring av toaletter och kök. Dammtorkning av ytor, telefoner, datorutrustning och armaturer. Dammsugning och våttorkning av golv. Därutöver specialanpassar vi givetvis vår städning efter era önskemål.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes