Hemstädning

Låt oss sköta hemstädningen & underlätta din vardag!

bulletAnlita oss för hemstädning varje eller varannan vecka (eller en gång per månad).

bulletBörja med att lämna en intresseanmälan och berätta vad du vill ha hjälp med.

bulletDärefter hör vi av oss. Oftast är det enklast att vi gör ett hembesök och kommer överens om upplägget.

Lämna förfrågan

Med hemstädning får du tid över till roligare saker

hemstadningVi har många kunder som vittnar om att anlita hemstädning är ett av de bästa beslut det tagit för familjens skull.

Förutom den underbara känslan att komma hem till ett fräscht hem, ger det också möjlighet att lägga tid på roligare saker.

Som att vila en stund. Eller leka någon timme extra med barnen. Gå på gymmet. Mysa en stund extra framför favoritserien. Eller vad du nu föredrar att spendera din fritid på.

Ett förtroendeuppdrag

Att städa ett hem är ett förtroendeuppdrag. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med den som städar – och blir nöjd med resultatet. Har du några frågor om vår hemstädning i Kungsbacka är du varmt välkommen att kontakta oss.

Du bestämmer hur ofta och hur mycket

Antalet timmar som krävs för att städa beror på hur stort ditt hem är och vilka önskemål du har. I vanliga fall börjar vid med att göra ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom vad som ska städas och vilket upplägg ni önskar.

Det vanligaste är att vi städar en gång i veckan. Eller varannan vecka. Men vi kan städa mer eller mindre än så. Det är dina behov som står i centrum.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes