Fönsterputsning

Vi älskar rena, skinande fönster

bulletFå saker kan så snabbt förvandla känslan i ett hem som nyputsade fönster. Plötsligt känns rummet ljusare, renare och betydligt mer trivsamt att vistas i.

bulletAnlita oss för fönsterputsning i Kungsbacka. Vi gör dina fönster skinande rena. Snabbt, enkelt och till bra pris. Med RUT-avdrag.

bulletBörja med att lämna en förfrågan. Berätta hur många fönster du vill ha putsade och hur stort ditt boende är. Skriv gärna vilket typ av fönster det gäller.

bulletDärefter hör vi av oss. Lämnar du din förfrågan idag så hör vi vanligtvis av oss samma dag, eller i alla fall inom ett dygn på vardagar. Självklart kostar det ingen att lämna en förfrågan och få offert.

Lämna förfrågan

Släpp in ljuset igen!

fonsterputsÄr det inte dags att göra något åt de där flammiga, smutsiga fönsterna? Vi vet hur det är. Det finns betydligt roligare saker att göra än att putsa fönster. Därför skjuter vi på det. Och låter tiden gå.

Bor du i Kungsbacka innebär det att dina fönster successivt utsätts för en hård blandning av salt, smuts och allsköns partiklar som våra kära västkustväder bär med sig. Inom kort är fönsterna täckta av ett tjockt lager av av smuts och det är hög tid att putsa.

Och det är där vi kommer in i bilden. Anlita oss så putsar vi dina fönster skinande blanka. Enkelt och effektivt. Vi tar med eget städmaterial och det enda du behöver göra är att inspektera och njuta av resultatet.

Hör av dig till oss idag, så återkommer vi med ett prisförslag.

Fönsterputs i Kungsbacka med RUT

Det går bra att använda Rut-avdraget när du anlitar oss för fönsterputsning. Avdraget innebär att du enbart betalar 50% av arbetskostnaden. Resten står Skatteverket för. Du kan läsa mer om reglerna vad gäller RUT här på Skatteverket. Förutsatt att du har rätt att få avdraget, fixar vi kostnadsreduktionen direkt på din faktura.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes