Flyttstädning

Flytta du – så städar vi!

bulletAtt flytta kan vara en tålamodskrävande process. Inte minst är den väldigt energikrävande – och tar tid. Inte nog med att du måste packa, bära och flytta allt. Bostaden du lämnar ska även städas. Ordentligt. En flyttstädning omfattar flera moment som måste utföras enligt högt ställda krav för att köparen eller hyresvärden ska godkänna den.

bulletSå spara dina krafter under flytten och låt oss fixa städningen. Det är enkelt att anlita oss för en professionell flyttstädning med garanterat resultat.

bulletBörja med att lämna en intresseanmälan och beskriv bostaden som ska städas. Antal kvm och antal rum. Ange också ett passande datum för flyttstädningen.

bulletDärefter hör vi av oss. Oftast är det enklast att vi pratar lite om uppdraget på telefon. Och kommer överens om när vi ska städa, pris och andra viktiga saker. Givetvis kostar det inget att få en offert.

Lämna förfrågan

Du kan även kontakta oss här:
Telefon: 0300-32 30 79
Epost: kungsbacka@pensionarspoolen.se
Vi finns även att besöka på Kabelgatan 2 i Kungsbacka!

flyttstada

Mycket att göra, ont om tid

En flytt kan vara en bergochdalbana av känslor. Å ena sidan är det underbart och spännande att äntligen få tillgång till det nya hemmet. Å andra sidan är det ett projekt som lätt blir både stressigt och svettigt.

Att få ihop allt kräver såväl organisation, som muskler och tålamod. Kartonger som ska packas och staplas. Möbler som ska monteras ner och plastas. Skräp som ska slängas. Påsar och lådor med oklart innehåll som ska sorteras. Tider som ska passas. Lastbilar som ska packas in….och ut.

Minns du vad du lovade dig själv?

Har du flyttat tidigare så minns du säkert vad du lovande dig nästa gång. Att låta någon annan sköta flyttstädningen. Och det är där vi kommer in i bilden.

För medan du organiserar allt som behövs med själva flytten, tar vi hand om flyttstädningen. Tryggt, proffsigt och till ett av de bästa pris du kan hitta för flyttstädning i Kungsbacka.

Hör av dig idag för ett kostnadsfritt prisförslag.

Tänk på det här innan flyttstädningen

  • Vi fixar det städmaterial som behövs för att genomföra flyttstädningen. Så det behöver du inte tänka på.
  • Däremot så kan det vara bra att veta att bostaden ska vara helt tom när vi kommer för att städa. Kyl och frys bör vara avstängda och utdragna, så att vi kan komma åt i de utrymmen som behövs.
  • Tänk också på att det inte ingår städning av eventuella balkonger, vindar, förråd eller garage i den ordinarie städningen. Om du vill att vi ska städa ett sådant utrymme, ta med detta i din förfrågan.
  • Det är också viktigt att du meddelar oss om det finns eventuella skador eller avvikelser i hemmet. Sånt som vi ska tänka på – eller vara extra försiktiga med. Exempelvis vitvaror som är trasiga, fönster eller dörrar som inte går att öppna. Och så vidare.

Använda RUT?

Flyttstädning är en tjänst som ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Det innebär att du enbart betalar 50% av kostnaden. Vi gör avdraget direkt på fakturan. Läs mer om våra priser och fakturering här.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes