Städning

Prisvärd och pålitlig städhjälp i Kungsbacka

bulletAnlita oss för återkommande eller tillfälliga städning i Kungsbacka.

bulletVåra vanligaste städuppdrag är hemstädning, storstädning, flyttstädning, visningsstädning och fönsterputs.

bulletVi har över 10 års erfarenhet i branschen. Självklart kan du använda RUT-avdraget när du anlitar oss. Våra priser tillhör branschens lägsta.

bulletHör av dig med en intresseanmälan, så återkommer vi snarast med en kostnadsfri offert.

Lämna förfrågan

Eller kontakta oss här:
Telefon: 0300-32 30 79
Epost: kungsbacka@pensionarspoolen.se
Vi finns även att besöka på Kabelgatan 2 i Kungsbacka!

Veckostädning
hemstädning och veckostädning
Förutom den underbara känslan att komma hem till ett rent och fräscht hem, ger hemstädning också dig möjlighet att lägga sin tid på roligare saker.

Läs mer

Flyttstädning
flyttstädning
Spara dina krafter under flytten och låt oss fixa städningen. Det är enkelt att anlita oss för en proffsig flyttstädning med skinande rent resultat.

Läs mer

Storstädning
storstädning
Både du och din bostad mår gott av en rejäl storstädning några gånger om året. En storstädning är perfekt när din bostad behöver en extra noggrann städning.

Läs mer
Visningsstädning
visningsstädning
En visningsstädning är till för att maximera din bostads försäljningsvärde. Hemmet städas grundligt i alla vrår och vinklar. Badrummet ska blänka, köket skimra.

Läs mer

Fönsterputsning
fonsterputs
Få saker kan så snabbt skapa en härlig känsla i ett hem som nyputsade fönster. Anlita oss så putsar vi dina fönster blanka och fina – snabbt, enkelt och prisvärt.

Läs mer

Kontorsstädning
kontorsstadning
En ordentligt utförd kontorsstädning kan bidra till en mer trivsam arbetsmiljö på många plan. Vi erbjuder kontorsstädning med hög kvalitet till små priser.

Läs mer


Trygg och pålitlig städservice

Att städa hemma hos dig innebär ett stort ansvar och bygger på att du känner dig trygg med den som städar. Det är ju ditt hem och dina behov som ska stå i centrum.

Vi tar detta uppdrag på stort allvar. En betydande del av vår framgång bygger på att vi är duktiga på att skapa förtroende hos våra kunder. Då får vi också in nya städuppdrag på goda rekommendationer från våra kunder.

Det kan också vara skönt att veta att vi finns i Kungabacka. Vi har vårt kontor här och våra anställda bor och jobbar i Kungsbacka med omnejd. Har du några frågor eller funderingar är vi alltid nära till hands.

Mer hushållsnära tjänster

Förutom städning i Kungsbacka erbjuder vi även en rad andra hushållsnära tjänster som underlättar din vardag. Det kan röra sig om allt från enklare småuppdrag såsom att handla, laga mat, diska till större projekt såsom gräsklippning och trädgårdsskötsel.
Läs mer här om våra hushållsnära tjänster

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes