Snickare

Anlita våra händiga hantverkare & skickliga snickare i Kungsbacka

bulletPå jakt efter duktiga snickare som kan förverkliga ditt byggprojekt?

bulletOavsett om du behöver hjälp med ett stort eller litet uppdrag kan vi hjälpa dig.

bulletHos oss får du lång erfarenhet och gedigen kunskap till små priser.

pp_kungsbacka-snickra och bygga

Lämna din förfrågan här

Telefon: 0722-300 205
Epost: kungsbacka@pensionarspoolen.se

Mångsidiga hantverkstjänster

Våra hantverkare utför det mesta inom bygg såsom renovering, ombyggnad, tillbyggnad, takrenovering, takläggning, golvläggning, köksrenovering och allt däremellan. Kontakta oss, berätta mer om ditt uppdrag, så återkommer vi på snarast med ett prisförslag. Givetvis är våra offerter kostnadsfria.

Takomläggning
takomlaggning
Panel & Fasad
panel_fasad
Golvläggning
lagga_golv
Altaner
altan_modern
Fönster och dörrar
fonster_dorrar
Garage och carport
garage_carport

Ny- och tillbyggnad
nybyggnad_tillbyggnad

Renovering
renovering

Målning & Tapetsering
målare kungsbacka

Kvalitet, pris och säkerhet

Det är ingen överdrift att påstå att ROT-branschen vuxit så det knakar. Speciellt de senaste åren. Allt från stora byggföretag till diverse ensamjobbande handymen står till buds för dig som kund. Vilket kan göra det knepigt och tidskrävande att välja.

På Pensionärspoolen är vi övertygande om att du som kund sätter tre saker högt på din kravlista.

  1. För det första att jobbat utförs med högsta kvalitet. Det spelar ju ingen roll om timpenningen är låg, om uppdraget är undermåligt utfört.
  2. För det andra att priset är konkurrenskraftigt. Vi har riktigt konkurrenskraftiga priser, men kompromissar aldrig på kvaliteten.
  3. För det tredje att du kan känna dig trygg med att den som utför arbetet har rätt försäkringar, betalar moms i Sverige och har ett gott renommé från tidigare kunder.

Anlitar du oss kan du vara säker på att vi uppfyller alla dessa krav. De senaste tio åren har vi levererat kvalificerade hantverkstjänster till massvis med nöjda i Kungsbacka.

Lokalkännedom och kundomdömen

Förutom vår kompetens och konkurrenskraftiga prissättning är en annan av våra styrkor vår goda lokalkännedom. Du hittar vårt kontor i Kungsbacka (på Kabelgatan 2). Dessutom så bor de flesta av våra snickare i Kungsbacka, vilket är en stor fördel, inte minst vad gäller närheten till våra uppdrag. En stor del av vår framgång som företag bygger nämligen på att vi förvaltar vårt lokala kundnätverk på sätt. Ett bevis på det är att de flesta jobb vi får in kommer från nöjda kunder som rekommenderat våra tjänster till andra.

Fråga oss!

Ibland kan det vara bra att bolla sina frågor och idéer med någon annan. Någon med erfarenhet och kompetens. Någon som har koll på material, regler, funktioner och annat som behövs i den ofta snåriga byggdjungeln. Har du funderingar angående ditt projekt är du förstås välkommen att höra av dig till oss. Våra snickare svarar gärna på dina frågor.

Priser & beställning

Är du våra intresserad av att anlita våra snickare i Kungsbacka? Vill du få en offert på ditt byggprojekt? Hör av dig och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Självklart kan du använda ROT-avdraget och få prisreduktion när du anlitar oss. För närvarande får du dra av upp till 70% av arbetskostnaden upp till 50 000 kr per person och år. Förutsatt att du är behörig, så fixar vi avdraget direkt på din faktura. Det är med andra ord inget du behöver göra själv.

Fler tjänster och uppdrag

Läs mer om hur du anlitar våra målare i Kungsbacka här och läs mer om våra tjänster för städning här och hushållsnära tjänster här
För att få mer koll på priser och betalning, klicka här!
Är du företagare, så kan du läsa mer om våra tjänster genom att klicka här!
Vill du ha bemanning inom offentlig sektor, klicka här för att läsa mer!

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes