Målare

Prisvärda och proffsiga målartjänster

mala_fasad_utomhus

bulletVälkommen att anlita våra målare i Kungsbacka när du vill sätta ny färg din bostad och få ett proffsigt resultat.

bulletHos oss får du hjälp av yrkesskickliga målare till konkurrenskraftiga priser.

bulletHör av dig och berätta mer om ditt uppdrag, så återkommer vi snarast med ett kostnadsfritt prisförslag.

Lämna din förfrågan här

Länge leve färgen!

Visst är färg är fantastiskt! Med ett par penseldrag skapar vi vackra och funktionella rum som människor mår bra av och trivs att vistas i. Med ett par nya tapeter kan vi helt förändra känslan i ett rum som tidigare var dött och trist, till något levande och mysigt. Våra målare i Kungsbacka finns tillgängliga för att förverkliga ditt projekt!

farg

Underskatta inte värdet av yrkesskicklighet

När det gäller att måla om i hemmet underskattar vi ofta den kunskap som ligger bakom ett fullgott slutresultat. Grundinställningen är ju att ”alla kan måla”. Vilket stämmer. Om man menar att de flesta människor med funktionsdugliga armar kan lyfta en penseln och kladda på lite färg. Det stämmer däremot inte att alla kan få till en professionellt slutresultatet, som inte bara höjer värdet på din bostad utan som också håller över tid. Då krävs mer. Som att du anlitar en målarfirma i som kan sin sak. Det kan vara målare i Kungsbacka.

Vi utför alla typer av måleriuppdrag. Inomhus, utomhus och på de flesta tänkbara underlag. Har du frågor om underlag, färg och vilket material som passar ditt projekt – välkommen att höra av dig så hjälper vi till.

Exempel på vanliga måleri-uppdrag

  • Inomhusmålning
  • Att sätta ny färg på väggar och tak är ett härligt sätt att förnya din omgivning. Vi utför alla typer av inomhusmålning – väggmålning, takmålning, målning vid tillbyggnad, nybyggnad och renovering mm

  • Utomhusmålning
  • Ett beskåda resultatet av ett nymålat hus är en härlig känsla. Vi utför måleriuppdrag på nya och gamla byggnader, såsom ommålning och fasadmålning. Varje utomhusmålning är unik och kräver sin specifika kompetens behandling.

  • Tapetsering
  • Att tapetsera om kan verkligen förvandla känslan i ett rum. Men inte bara färgmässigt. Även uppfattningen av takhöjden kan påverkas av tapeter. Givetvis är det frågan om en optisk illusion. Men lodräta ränder gör faktiska att rummet högre, medans vågräta tapet gör att det känns längre. Vare sig du gillar enfärgade, rutiga, randiga eller blommiga tapeter, så finns det något för varje smak. Anlita oss så ser vi till så att dina nya tapeter verkligen kommer till sin rätt.

  • Ditt uppdrag?
  • Nu är vi förstås nyfikna på vad du har för målaruppdrag till oss. Stort som smått – vi tar oss an varje projekt med samma ambition. Att du ska få den där wow-känslan när du anlitat oss. Hör av dig så sätter vi lite ny färg på tillvaron tillsammans!

Beställning och priser

Är du våra intresserad av att anlita våra målare i Kungsbacka? Har du frågor om ditt projekt? Hör av dig och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Självklar kan du använda ROT-avdraget och få prisreduktion på ditt målaruppdrag. För närvarande får du dra av upp till 70% av arbetskostnaden upp till 50 000 kr per person och år.

Relaterat

Är du företagare, så kan du läsa mer om våra tjänster genom att klicka här!
Vill du ha bemanning inom offentlig sektor, klicka här för att läsa mer!
För att få reda på mer om priser och betalning, klicka här!

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes